El waterpolo de Tarragona ressuscita

waterpolo_tarragona

Any rere any, el nombre d’equips inscrits en les competicions del waterpolo català creix. I ho fa de manera significativa, especialment en les categories femenines de base. Però en les tres últimes temporades hem viscut el renaixement de dos clubs històrics del nostre esport que han variat la presència exclusiva de conjunts de les províncies de Barcelona i Girona. Al retorn del CN Tàrraco de fa dues campanyes s’hi ha sumat el del CN Reus Ploms, que aquesta temporada competirà amb un equip absolut a la Segona Divisió catalana masculina. El waterpolo de Tarragona ha tornat!

Els reusencs estaran entrenats per en Javier Álvarez, exjugador que també va formar part de les categories inferiors del CE Mediterrani. Sempre vinculat al món del waterpolo, en Javier encapçala el projecte per ressuscitar després de 12 anys aquesta secció esportiva del CN Reus Ploms. Aquí teniu un reportatge que van fer els companys de Canal Reus TV a principis de pretemporada:

També és molt important el salt qualitatiu que ha fet el conjunt tarragoní aquesta temporada. La secció de waterpolo del CN Tàrraco afronta el seu tercer curs ja amb 4 equips: absoluts masculí i femení, infantil i aleví. El creixement del waterpolo a Tarragona ha estat notable, ja que s’ha passat d’un equip absolut masculí a la temporada 2014-2015, a tres la passada campanya. Enguany s’hi suma el conjunt infantil mixte, que entra en competició oficial. Una molt bona feina de promoció feta per part del club i en concret per en José Javier Montón, responsable del waterpolo al CN Tàrraco.

Entre tots, mica en mica, estem aconseguint que el waterpolo creixi en diferents punts del territori català. Encara que sigui el waterpolo més modest. Tots sumem. La resurrecció a la província de Tarragona i la presència dels Taurons andorrans deixa l’única assignatura pendent de Lleida. Qüestió de temps?