El waterpolo a Sallent, prop de desaparèixer

cnsallent

Un dels clubs històrics de la natació catalana està a un pas de perdre els seus equips de waterpolo. De fet, la Federació Catalana de Natació no compta a hores d’ara amb cap equip inscrit del CN Sallent per la temporada 2017-2018. La marxa de l’entrenador Jordi López a les acaballes de la campanya passada i la manca d’un relleu al capdavant de la secció han portat el club del Bages a una situació límit.

Actualment, la junta directiva del CN Sallent està buscant a contrarrellotge un entrenador que pugui encarregar-se de reflotar el waterpolo del Club. Sembla gairebé una missió impossible, ja que el període d’inscripció d’equips a la Federació Catalana de Natació ha finalitzat i bona part dels jugadors del conjunt absolut han marxat per competir al CN Minorisa.

Persones vinculades al CN Sallent s’han posat en contacte amb l’equip de l’Anuari del waterpolo català per donar a conèixer aquesta lamentable situació que podria fer desaparèixer el waterpolo d’un dels clubs amb més història de Catalunya.

La passada temporada, el CN Sallent va comptar amb tres equips inscrits a les lligues catalanes: l’absolut masculí, el cadet masculí i l’infantil mixte. Tots ells, dirigits per en Jordi López.

Foto: Simón Noguera