Una rebuda excepcional del nou Anuari WP

IMG_2477

L’elaboració del 8è Anuari WP ha tingut alguns elements nous que feien que el resultat final pogués ser una mica incert. El cada cop major volum d’equips en competicions catalanes i l’operació d’espatlla a mitjans d’octubre del Dani feien que els ‘timings’ habituals del llibre corressin perill. Llançar l’Anuari WP a principis de desembre implica que al novembre s’han de tenir totes les dades i fotos dels 37 clubs catalans de waterpolo. I mentre es coordina la feina amb els Clubs, s’ha d’avançar en el procés de maquetació. Un procés laboriós que requereix cura, concentració i, sobretot, moltes hores de feina.

El primer factor que ens ha permès arribar a temps ha estat que els Clubs, cada cop més, ens faciliten tot el que necessitem d’una manera més àgil i eficient. Poques són les vegades que demanem una foto en millor qualitat o una informació que no se’ns ha facilitat o és incorrecte. També ha estat molt important la col·laboració del Xavi Pajuelo en les tasques de redacció. Gràcies a ell, durant diverses setmanes gairebé hem pogut doblar la velocitat a l’hora d’incorporar dades a l’Anuari WP. No em puc oblidar tampoc de la inestimable col·laboració del fotògraf Josep Arnau, que s’ha ofert a fer bona part de les fotos dels equips absoluts de les Divisions d’Honor. I això ha fet que el llibre també hagi guanyat en qualitat.

Gràcies a la feina de tota aquesta orquestra, l’Anuari WP 2016-2017 ja està al carrer. I la rebuda en aquests primers dies ha estat fantàstica. No parem de rebre comandes a la pàgina web i visites a l’oficina per aconseguir l’última edició de l’Anuari. La sensació és que tenim una legió de fans que esperen amb candeletes la seva arribada.

Enguany, a més, hem tingut dues presentacions de l’Anuari WP amb les principals autoritats esportives del país. A la Festa de l’Esport Català, el Secretari General de l’Esport, en Gerard Figueras, i el President de la Federació Catalana de Natació, l’Enric Bertrán, van apadrinar el nou exemplar. Dimecres, just abans del partidàs de Champions League entre l’Atlètic-Barceloneta i el Jug Dubrovnic, vam poder presentar-lo davant la premsa també al costat del President del club mariner, en Julián García i el nou director tècnic de waterpolo de la Federació, en David Martin.

Tots els que tirem endavant aquest projecte volem donar-vos les gràcies pel vostre suport. Esperem tenir Anuari WP per molts anys!