S’acosta el 8è Anuari del waterpolo català!

anuari_waterpolo_catala

A la primera quinzena de desembre, el nou Anuari del waterpolo català 2016-2017 serà una realitat. El llibre que recull tots els equips de waterpolo de Catalunya arriba a la seva vuitena edició. Ho farà, a més, amb novetats i un redisseny de les seves pàgines per a fer-lo encara més atractiu i visual. El volum de dades i fotografies d’aquest proper exemplar és gegantí: 37 clubs, 226 equips i més de 4.000 jugadors i jugadores, des de les categories absoluta fins a l’alevina. I no ens podem oblidar dels directius, tècnics, delegats, àrbitres i auxiliars. Vaja, tot el waterpolo català en 164 pàgines.

I quins seran els protagonistes de la portada del nou Anuari del waterpolo català? Només podem avançar que seran dos dels millors jugadors del món en les seves posicions. Un jugador i una jugadora que han marcat una època, tan a nivell de clubs com de les seleccions espanyoles. Com sempre, en una sessió de fotos espectacular que esperem que us agradi.

Estem ja a la recta final de l’elaboració de l’Anuari del waterpolo català 2016-2017. A falta dels últims retocs, volem recordar que aquesta iniciativa és possible gràcies a totes aquelles persones que col·laboren des dels nostres clubs. La seva feina permet que any rere any puguem tenir aquest document únic que reuneix a tot el nostre esport. Cap altra disciplina compta amb un Anuari com el nostre. És un motiu d’orgull de tota la família del waterpolo català.

Aquest nou Anuari no podria publicar-se sense el suport incondicional de la Federació Catalana de Natació i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Les empreses privades també són claus en aquest projecte. Volem agrair la col·laboració de les marques: Turbo, Colnatur, Red-Ness, Kubdu Biltong, PFotoalbums, Enfermos del Balón Amarillo i WP CAMP. Ells són els Amics de l’Anuari!