Roser Tarragó i Álvaro Granados, portada del nou Anuari

anuariwp
L’onzena edició de l’Anuari del waterpolo català tindrà com a protagonistes de portada a dos dels millors jugadors del món. La Roser Tarragó i l’Álvaro Granados no només ocupen la primera pàgina del llibre, sinó que apareixeran en un ampli reportatge a les pàgines interiors de l’AnuariWP.

Si hi ha dos jugadors que estan destacant en els darrers temps al nostre país i a nivell internacional, aquests són la Roser Tarragó i l’Álvaro Granados. Ella, com a millor jugadora del passat Mundial, i ell com a gran estrella de l’atac espanyol, comparteixen el fet d’estar vivint un moment dolç a les seves carreres.

La ‘Ru’ ha tornat amb energies renovades de la seva retirada de les piscines, assumint el lideratge tant del Mediterrani com del combinat espanyol. L’Álvaro és ja un dels jugadors més importants de l’Atlètic-Barceloneta i de tot el continent. Ells han estat els jugadors escollits per a ser els protagonistes de la portada de l’11è Anuari del waterpolo català.

L’escenari escollit per al reportatge de l’AnuariWP són les fantàstiques instal·lacions de l’Atlètic-Barceloneta. El Club que domina amb mà de ferro el waterpolo masculí nacional des de fa més de 15 anys, està situat en un punt emblemàtic de la ciutat de Barcelona; un emplaçament mític per al nostre esport. Just a la platja del davant s’hi va disputar el primer partit de waterpolo de la història. D’això ja en fa 111 anys.

Ja podeu adquirir l’Anuari del waterpolo català 2019-2020 a la nostra botiga online, amb 253 equips de 36 clubs com a grans protagonistes.