Reserva ja el teu AnuariWP 21-22!

anuari_waterpolo
EN POCS DIES SORTIRÀ A LA LLUM L’ANUARIWP 21-22, LLIBRE QUE RECULL TOTS ELS EQUIPS DE WATERPOLO CATALANS. AQUESTA ÉS JA LA 13a EDICIÓ D’AQUEST PROJECTE DE DIFUSIÓ DEL NOSTRE ESPORT.

L’espera ha acabat. L’Anuari del waterpolo català 2021-22 estarà disponible des del proper dilluns 14 de març a la nostra pàgina web i als clubs de natació catalans que ho sol·licitin. Tot i les dificultats pandèmiques, la gran família del waterpolo de Catalunya ha col·laborat en aquest gran projecte que no s’atura i que continua creixent. Enguany, 273 equips i 36 clubs protagonitzen les seves 186 pàgines de pur waterpolo català.

Com cada any, a més, la portada i el principal reportatge estan protagonitzats per dos jugadors referents a nivell mundial. La Judith Forca, del CN Sabadell, i l’Alberto Munarriz, del CN Atlètic-Barceloneta, fan de models per u dia a les magnifiques instal·lacions de Can Llong. A més, els entrevistem per conèixer com estan vivint la temporada i com va ser l’experiència als Jocs Olímpics de Tòquio. En aquest nou Anuari del waterpolo català també hi trobareu un reportatge sobre la iniciativa Waterpolo Ability que s’està celebrant al CN Barcelona.

L’AnuariWP 21-22 manté les seves tradicionals seccions amb tots els àrbitres, els catalans a les seleccions espanyoles 2021, els Premis Anuari 2021 i els Històrics, per Juan Antonio Sierra.

L’edició d’enguany torna a tenir la col·laboració de les principals institucions del país: la Federació Catalana de Natació i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Marques esportives de referència com Turbo i Decathlon i els campus de waterpolo WP CAMP també col·laboren amb el nostre projecte.

Des d’aquestes línies volem agrair com sempre la col·laboració de tots els estaments del waterpolo català per fer possible que l’AnuariWP 21-22 torni a ser realitat.