Presentat l’AnuariWP 17-18 a l’Eurolliga femenina

presentacio_anuari

L’Anuari del waterpolo català 2017-2018 ha estat presentat aquest cap de setmana en un dels grans esdeveniments esportius de la temporada. La segona fase de l’Eurolliga femenina de waterpolo celebrada a la Piscina Sant Jordi de Barcelona era el moment idoni per formalitzar l’arribada del 9è AnuariWP per diversos motius: comptar amb la presència de dos equips catalans en una fase de quatre equips, celebrar-se a una de les nostres piscines més mítiques i recolzar amb fets la força del waterpolo femení del país.

Precisament, la presentació del 8è Anuari del waterpolo català s’havia fet coincidir amb un partit de l’Atlètic-Barceloneta a la Champions League de waterpolo masculina. Per això, vam creure convenient que l’acte d’enguany es fes durant un esdeveniment continental de waterpolo femení. L’elecció ha estat més que encertada, també per la presència a la portada del nou AnuariWP de dues jugadores del CN Sant Andreu que han estat competint aquests dies: la Mireia Guiral i la Ruth Ariño.

L’acte de presentació s’ha dividit en dues fases: la primera, divendres amb el president de la Federació Catalana de Natació, l’Enric Bertrán, i el president del CN Sant Andreu, l’Àngel Bernet, en el descans entre els dos primers partits de l’Eurolliga femenina. La segona part ha estat en el descans del duel català entre el CN Sant Andreu i l’Astralpool CN Sabadell, amb la presència del director del Consell Català de l’Esport, en Toni Reig. Tant els mitjans de comunicació presents en aquesta fase de l’Eurolliga femenina de waterpolo com diverses personalitats del nostre esport s’han fet ressò de l’arribada del nou AnuariWP, que enguany està batent tots els rècords de vendes.

El suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i de la Federació Catalana de Natació està sent clau en la continuïtat del projecte. Acompanyar la presentació de l’Anuari del waterpolo català de grans esdeveniments com l’Eurolliga femenina és, per a nosaltres, un autèntic orgull que ens dona encara més força per seguir treballant en la difusió del waterpolo.

Foto: Maria Guixà (Catalunya Ràdio)