Presentat el 15è Anuari del waterpolo català

Anuari15
El Museu Olímpic de Barcelona ha acollit la presentació del 15è AnuariWP, el llibre que recull tot els equips de waterpolo de Catalunya i que compta amb el suport de la Federació Catalana de Natació i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Els jugadors internacionals de l’Atlètic-Barceloneta, Marc Larumbe, i del CN Sabadell, Bea Ortiz, han estat els padrins de la presentació de l’Anuari del waterpolo català, que enguany s’ha celebrat al Museu Olímpic de Barcelona. Precisament, Ortiz i Larumbe son els protagonistes de la portada del llibre d’aquesta temporada.

La sessió fotogràfica es va realitzar a la Piscina Sant Jordi, un espai especial per a Larumbe perquè “en aquesta piscina hi he jugat molts anys, ja que sóc del CN Catalunya des de petit, i per a mi és un espai especial.” De la seva banda, la Bea Ortiz ha assegurat que va rebre la trucada per ser la portada del llibre “amb molta alegria, ja que és un orgull poder aparèixer a l’Anuari en una sessió fotogràfica molt xula”.

Com a novetats d’enguany, l’AnuariWP incorpora la categoria màster, el Waterpolo Ability adaptat i un reportatge del nou equip de waterpolo dels Panteres Grogues. A més, el llibre presenta un redisseny per a què la consulta de les dades sigui més senzilla i clara.

A l’acte també hi ha assistit el president de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, així com membres de la seva junta directiva, presidents de clubs, jugadors, entrenadors i diversos mitjans de comunicació.

Per aconseguir-lo, es pot adquirir clicant aquí.