Premis Anuari pels Campionats de Catalunya

anuariwp_3

Aquest cap de setmana comencen les fases finals dels Campionats de Catalunya de waterpolo. L’Anuari del waterpolo català i la Federació Catalana de Natació han creat els Premis Anuari, que seran un reconeixement als esportistes i equips que hagin tingut un èxit destacat en aquestes competicions, que s’allargaran fins el cap de setmana del 8 i 9 de juliol.

En les categories benjamina, alevina i infantil s’entregaran els Premis Anuari al Fair Play, que reconeixerà el millor equip en comportament, tenint en compte l’actitud de jugadors, tècnics i afició. En els conjunts cadets i juvenils, considerades categories de competició, els Premis Anuari seran al Millor Jugador o Jugadora, destacant ja el reconeixement individual dels esportistes més destacats dels Campionats de Catalunya.

El jurat estarà format pels tècnics de waterpolo de la Federació Catalana de Natació. Dirigits per en David Martin, la decisió es prendrà durant les jornades de les fases finals d’aquests Campionats de Catalunya. El guardó serà un diploma acreditatiu. A més, els esportistes i equips guardonats rebran l’últim Anuari del waterpolo català i un obsequi de la marca Turbo, patrocinador oficial de la Federació Catalana de Natació i de l’Anuari del waterpolo català.