Les novetats de l’Anuari del waterpolo català

waterpolo_16

Tres mesos de feina i moltes moltes hores davant l’ordinador han donat com a resultat l’Anuari del waterpolo català 2014-2015. El sisè Anuari arriba amb algunes novetats. Per a mi la més important és el llançament d’una nova pàgina web pròpia i la renovada imatge corporativa del llibre. Amb aquests passos, consolidem una marca reconeguda dins el waterpolo català. AnuariWP sintetitza el nom d’aquest projecte que un cop més s’ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració de desenes de persones dels clubs catalans i al suport d’empreses privades i entitats públiques.

A més, aquest any donem més espai al reportatge fotogràfic de portada. Dins el llibre no només veureu més fotos de l’espectacular sessió amb l’Albert Español i la Maica Garcia a l’Escullera. També hem incorporat un reportatge sobre aquella jornada i dues entrevistes amb els dos MVP’s de les passades Copes d’Europa, una demanda que ens havien fet arribar els nostres lectors en els últims mesos.

Dins de l’apartat reservat als equips d’aquesta temporada, hem incorporat el Twitter de tots els clubs, informació de la passada temporada en els equips masculins i femenins de les Divisions d’Honor i hem millorat alguns aspectes de disseny. En resum, hem fet algunes passes per a què l’única publicació regular del waterpolo del país segueixi millorant i creixent.