Les novetats de l’Anuari del waterpolo català 15-16

waterpolo_anuari

Arribem a la 7a edició de l’Anuari del waterpolo català amb més energia i complicitats que mai. Gràcies a la indispensable feina dels 37 clubs catalans de waterpolo i els patrocinadors institucionals i privats, aquest projecte pot tornar a veure la llum. Lluny queda ja el primer exemplar, publicat el març del 2010, amb només els equips absoluts i juvenils en les seves limitades 108 pàgines. Gairebé sis anys després, el projecte Anuari s’ha convertit en un referent a nivell esportiu, especialment perquè no hi ha cap altra disciplina que disposi d’una guia amb totes les seves categories com a protagonistes.

I què ens trobarem en el nou exemplar? Doncs més equips i esportistes que mai! En total tindrem 211 equips de 37 clubs (7 més que l’any passat), el que suposa més de 3.200 jugadors i jugadores. Destaquem l’increment notable de nombre de conjunts femenins. A més, aquest any incorporem més informació de tots els participants catalans a competicions espanyoles i mantenim la sessió de fotos espectacular de portada i un reportatge interior amb dos cracks del nostre waterpolo. Us encantarà! I mantenim l’oferta per a què els clubs puguin vendre exemplars a les seves instal·lacions i així tenir una nova font d’ingressos per a les seccions de waterpolo. A la web tindrem un mapa en què es podran veure els punts de venda de l’edició 2015-2016.

Finalment, volem destacar que enguany els nostres àrbitres tindran més presència a l’Anuari del waterpolo català; per primera vegada apareixeran tots els auxiliars. D’aquesta manera volem fer justícia a una figura imprescindible per a la pràctica del waterpolo. Benvinguts i benvingudes!!!