L’AnuariWP 22-23 arriba per Sant Jordi!

Free_Book_Mockup_1
AQUEST DIVENDRES 21 D’ABRIL JA ESTARÀ DISPONIBLE L’ANUARIWP 22-23, QUE ES PODRÀ ADQUIRIR A L’OFICINA DE FEEDBACK MEDIA, A SANT JUST DESVERN.

Ja el tenim aquí! L’Anuari del waterpolo català 2022-23 estarà disponible des d’aquest divendres 21 d’abril a la nostra pàgina web i per als clubs de natació catalans que ho sol·licitin. I si voleu tenir-lo per aquest Sant Jordi, podeu passar per la nostra oficina del carrer Bonavista 51 de Sant Just Desvern, avisant prèviament de la vostra visita i de l’hora aproximada d’arribada.

Enguany, 282 equips i 35 clubs protagonitzen les seves 188 pàgines de pur waterpolo català.

Com cada any, a més, la portada i el principal reportatge estan protagonitzats per dos jugadors referents a nivell mundial. La Martina Terré, del CN Sant Andreu, i en Blai Mallarach, del CN Barcelona, son les estrelles del llibre. A més, els entrevistem per conèixer com estan vivint la temporada i com van viure els èxits de l’estiu passat. En aquest nou Anuari del waterpolo català també hi trobareu una entrevista amb el nou president de la Federació Catalana de Natació, en Ramon Bosch.

L’AnuariWP 22-23 manté les seves tradicionals seccions amb tots els àrbitres, els catalans a les seleccions espanyoles 2022, els Premis Anuari 2022 i els Històrics, per Juan Antonio Sierra.

L’edició d’enguany torna a tenir la col·laboració de les principals institucions del país: la Federació Catalana de Natació i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Marques esportives de referència com Turbo i Decathlon i els campus de waterpolo WP CAMP també col·laboren amb el nostre projecte.

Des d’aquestes línies volem agrair com sempre la col·laboració de tots els estaments del waterpolo català per fer possible que l’AnuariWP 22-23 torni a ser realitat.