L’Anuari del waterpolo català torna a l’acció

Magazine-Mockup-02
Després de les celebracions del 10è aniversari, l’Anuari del waterpolo català reprèn l’activitat. Ja està en marxa una nova edició que tornarà a recopilar les dades i les fotos de tots els equips de waterpolo de Catalunya.

Les xifres d’aquest any tornaran a ser espectaculars. 253 equips des d’absoluts fins a benjamins dels 36 clubs catalans seran els protagonistes de l’Anuari del waterpolo català. Amb l’arribada del mes d’octubre, la recopilació de dades i fotografies de tots aquests equips es posa en marxa. Sense la col·laboració de desenes de persones dins dels clubs, l’elaboració de l’Anuari del waterpolo català seria impossible.

Com a novetats esportives destacades, caldrà destacar el creixement en el nombre d’equips catalans competint en categories nacionals. Una nova mostra de l’extraordinària salut de l’esport de casa nostra. Per contra, veurem la desaparició del CN Reus Ploms, que enguany no tindrà equips competint a nivell oficial. Deixarà el CN Tàrraco, per tant, com a únic representant de les terres tarragonines dins el waterpolo català.

Com sempre, volem subratllar el recolzament de les principals entitats esportives del país, amb la Federació Catalana de Natació i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya al capdavant. I no podem oblidar el paper clau d’empreses privades, com la marca Turbo, que any rere any donen suport a aquesta iniciativa única. Ells són els principals Amics de l’Anuari.

L’11è AnuariWP arriba la temporada prèvia als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Una cita en què, de ben segur, els jugadors i jugadores catalans tindran molt protagonisme.

Si voleu col·laborar en aquesta nova edició, encara hi sou a temps! Per a més informació, podeu contactar a través del nostre correu: info@anuariwp.cat.