L’Anuari del waterpolo català més gran

anuari waterpolo

Les xifres de l’Anuari del waterpolo català 2014-2015 són simplement espectaculars. A més, reflecteixen un creixement respecte a passades temporades, mostra que el nostre esport gaudeix de bona salut. En aquesta sisena edició de l’Anuari, hi ha 37 clubs, dos més que l’any passat. Respecte al número d’equips entre els absoluts i els alevins, passem dels 197 de la temporada 2013-2014, als 204 d’aquesta, el que suposa un creixement del 3,5%.

Aquests set equips adicionals respecte l’últim Anuari del waterpolo català es reparteixen entre diversos clubs. Amb tot, n’hi ha tres que sumen dos equips aquesta temporada. El CN Sant Andreu passa de 10 a 12 equips, el CN Catalunya de sis a vuit i el CN Sallent de cinc a set.

Més enllà d’aquestes xifres positives, el més important és que la inèrcia de creixement en la difusió del waterpolo a Catalunya es manté. La sensació és que cada vegada més clubs aposten pel foment de la cantera, fet que es veu també en la proliferació d’equips B i C en les categories infantil, aleví i benjamí. Bones notícies per al nostre waterpolo base.

portada-anuari3-blanco2