L’Anuari 17-18 incorpora els benjamins

Anuari_waterpolo

Després de tres mesos d’intens treball, per fi està a punt de publicar-se l’Anuari 17-18. El llibre que recull tots els equips de waterpolo de Catalunya per aquesta temporada incorporarà, per primera vegada, els conjunts benjamins. Es tracta, sens dubte de la novetat més destacada de l’Anuari del waterpolo català 2017-2018, que arriba enguany a la seva novena edició. Per tant, tots els equips del waterpolo català, des dels absoluts de les Divisions d’Honor fins els benjamins tindran les seves dades i fotos recollides per a la història.

Les xifres de l’Anuari 17-18 són, lògicament, les més espectaculars de tot el projecte iniciat la temporada 2009-2010. En les 180 pàgines de llibre, hi apareixen 36 clubs, 246 equips i més de 4.000 esportistes, tècnics, directius i àrbitres. Es tracta de la radiografia més precisa possible del nostre esport i ja està disponible a la botiga de la nostra web per entregar a partir del dia 15 de desembre. En pocs dies, a més, es podrà adquirir a bona part dels clubs catalans, que col·laboren en aquesta iniciativa i poden endur-se part dels beneficis de la venda dels exemplars.

A més de la categoria benjamina, l’Anuari 17-18 presenta d’altres novetats, com la incorporació d’una secció específica dels nous Premis Anuari, amb els guardonats de la passada temporada, que són a més els protagonistes del reportatge fotogràfic de portada. El novè Anuari del waterpolo català innova en el disseny, per fer d’aquesta l’edició més atractiva i útil a l’hora de consultar.

L’Anuari 17-18 s’ha realitzat gràcies al treball de tot l’equip de l’empresa FeedBack Media, encapçalat per en Dani Pajuelo, el disseny d’en Kevin Kwik i el suport esportiu d’en Xavi Pajuelo. Sense la col·laboració dels 36 clubs protagonistes i el suport d’entitats i empreses aquest gran projecte del waterpolo català no seria possible. Moltíssimes gràcies per la paciència i la confiança!