L’AnuariWP 20-21 ja és la venda

Slider ANUARI WP 20-21 - 7
L’Anuari del waterpolo català 2020-21 ja està a impremta; en pocs dies tindrem la 12a edició del llibre que recull tots els equips del nostre esport.

Després de molts mesos de feina, l’AnuariWP 20-21 ja està al forn. La primera setmana de maig estarà disponible una edició molt especial, la de la temporada del centenari de la Federació Catalana de Natació. Per això, els protagonistes de la portada son quatre llegendes del nostre waterpolo. En Sergi Pedrerol, en Jordi Sans, la Mati Ortiz i l’Ona Meseguer van accedir a protagonitzar el nostre reportatge principal del llibre.

A l’Anuari del waterpolo català 2020-21, hi trobareu les fotos i dades de 274 equips de 35 clubs. Unes xifres espectaculars en la temporada més difícil per al nostre esport en dècades. A més, hi hem inclòs una àmplia entrevista al president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, així com un llistat de fites històriques del waterpolo català seleccionades per l’historiador Juan Antonio Sierra.

Aprofitant la setmana de Sant Jordi, fins el diumenge 25 d’abril llancem la promoció d’estalviar-vos les despeses d’enviament si compres per avançat el llibre a la nostra web. Amb el codi SANTJORDI21 al carro de la web t’ho estalviaràs!