Ja pots reservar el 15è AnuariWP!

anuariwp
AQUESTA TEMPORADA ÉS LA 15a AMB UN ANUARI DEL WATERPOLO CATALÀ QUE ENGUANY ARRIBA A COMPETAMENT TOT EL NOSTRE ESPORT. ENGUANY S’HI SUMEN ELS EQUIPS MÀSTERS I DE WATERPOLO ABILITY, A MÉS D’UNA PORTADA ESPECTACULAR AMB LA BEA ORTIZ I EN MARC LARUMBE.

Per fi ha arribat! L’Anuari del waterpolo català 2023-24 ja es pot reservar a la nostra pàgina web i, ben aviat, a alguns dels clubs de natació catalans. Enguany, el llibre que recopila totes les dades i fotos del nostre waterpolo arriba a la 15a edició amb novetats importants. La principal, és la incorporació de tots els equips màsters, així com dels tres combinats de Waterpolo Ability i de l’equip de Panteres Grogues. En total, 282 equips de 39 clubs son els grans protagonistes de les seves 204 pàgines.

El 15è AnuariWP incorpora més novetats com un redisseny gràfic, que el fa encara més atractiu. I com no podia ser d’una altra manera, destaca per un extraordinari reportatge fotogràfic amb dues de les estrelles més importants del waterpolo mundial. La Bea Ortiz, de l’Astralpool CN Sabadell, i el Marc Larumbre, del CN Atlètic-Barceloneta, protagonitzen la portada del llibre, en una sessió de fotos que vam realitzar a la Piscina Sant Jordi de Barcelona.

L’AnuariWP 23-24 manté les seves tradicionals seccions amb tots els àrbitres, els catalans a les seleccions espanyoles 2023, els Premis Anuari 2023 i els Històrics, per Juan Antonio Sierra.

L’edició d’enguany torna a tenir la col·laboració de les principals institucions del país: la Federació Catalana de Natació i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Marques esportives de referència com Turbo i els campus de waterpolo WP CAMP també col·laboren amb el nostre projecte.

Des d’aquestes línies volem agrair com sempre la col·laboració de tots els estaments del waterpolo català per fer possible que el 15è AnuariWP sigui una realitat.