Hi haurà Anuari del waterpolo català 20-21!

cnab absolut masculi

La 13a edició de l’Anuari del waterpolo català 2020-21 es publicarà en aquests primers mesos de l’any. Tot i les dificultats per l’actual situació de pandèmia, els clubs ja estan col·laborant per a què el llibre que recull tots els equips del nostre esport torni a veure la llum.

En la temporada més difícil per al waterpolo i l’esport en general, l’AnuariWP tornarà en la que serà la seva 13a edició. Ho farem en una situació excepcional, amb les competicions catalanes aturades i només amb els equips que juguen en competicions espanyoles en marxa.

Els clubs estan vivint segurament els mesos més difícils de tota la seva història. A més de la devallada de socis i ingressos, els equips de competició amb prou feines poden entrenar-se. Una situació que complica moltíssim la recopilació de dades i fotografies. Amb tot, bona part d’ells ja ens han fet arribar tota la informació que apareixerà en aquest Anuari del waterpolo català 2020-21. Sens dubte, el més complicat de tirar endavant de tots.

Normalment, el llançament del llibre es fa el mes de desembre. Enguany, esperem poder tenir-lo enllestit en el primer trimestre del 2021. Seria, sens dubte, tot un èxit per al projecte en un any com aquest.

Com cada temporada, però més en aquesta ocasió, el suport de la Federació Catalana de Natació i la Secretaria General de l’Esport, així com de marques com Turbo i Watko, permetran que l’AnuariWP sigui una realitat. Sense ells i l’ajuda de cada un dels nostres clubs aquest projecte seria impossible. Gràcies a tots i a totes!