EQUIP

 • Raül Jornet

  Ajudant de fotografia

  Amb una llarga experiència al món de la fotografia de moda, en Raül Jornet col·labora amb les sessions de fotos de l'Anuari del waterpolo català des de l'edició 2015-2016. En Raül va néixer a València i actualment també realitza shootings fotogràfics per a diverses marques. Forma part del Grup Flamingo, empresa que elabora campanyes fotogràfiques i de video per a companyies de diversos sectors.
 • Dani Pajuelo

  Autor

  En Dani Pajuelo (Barcelona, 1981) és periodista i co-director de FeedBack Media. Va ser jugador de waterpolo durant 17 anys, militant a les files del CN Montjuïc, el CN Sant Andreu i l’Askartza de Bilbao. Va jugar dos Europeus i un Mundial amb les seleccions espanyoles juvenil i júnior. També va ser entrenador, àrbitre i directiu. A més, és el director dels campus de waterpolo WP CAMP.

 • Kevin Kwik

  Dissenyador i Director artístic

  En Kevin Kwik (Palma de Mallorca, 1984) és llicenciat en disseny gràfic i multimèdia a BAU Escola de Disseny. Compta amb més de 10 anys d'experiència al sector del disseny i el ‘motion graphics’. A més de co-dirigir l’empresa FeedBack Media, és el responsable del disseny de l'Anuari del waterpolo català. També s’encarrega de la direcció artística de les sessions fotogràfiques.

 • Maite Nieto

  Maquillatge i Perruqueria

  La Maite Nieto és maquilladora, perruquera i estilista, especialment per a produccions televisives i reportatges de moda. Amb una llarga experiència en el món de la televisió, és la directora de l'empresa Mai Nieto SL. Ha treballat per grans mitjans de comunicació com Movistar +, TV3 i la Xarxa de Televisions Locals. La seva professionalitat i simpatia l’han fet imprescindible en els ‘shootings’ de l’Anuari del waterpolo català.

Treball, talent i il·lusió per a fer l’Anuari del waterpolo català.

Sobre l'equip

L’Anuari del waterpolo català va néixer a la Diada de la Natació Catalana del 2009. En Sergi Mas, autor de l’Anuari del Futbol Català, va llançar la idea a en Dani Pajuelo de fer el mateix però amb el waterpolo. Gràcies a la seva ajuda i després de molts mesos de feina i gestions, neixia el primer exemplar d’aquesta nissaga. Els dos primers anuaris van ser un treball gairebé artesanal, en què en Dani havia de treure hores extres de la seva feina de periodista per a poder enllestir-lo.

A partir del tercer llibre tot va canviar. La incorporació d’en Kevin Kwik en el disseny i la maquetació van donar el toc professional que li faltava al projecte. A més, des de la temporada 2013-2014 l’equip de l’Anuari del waterpolo català es va ampliar amb la presència del fotògraf Joan Sèculi i la maquilladora Maite Nieto, els artistes que estan fent possible aquestes darreres portades espectaculars del llibre.

La col·laboració desinteressada de desenes de persones dels clubs catalans, d’empreses privades, d’institucions de l’esport i dels cracks del nostre waterpolo permeten que aquesta iniciativa única al país sigui realitat any rere any.

0 Comentarios

Dejar una respuesta