Entregats els primers Premis Anuari

cnterrassa

Amb les finals dels Campionats de Catalunya juvenils celebrades aquest cap de setmana a les instal·lacions del CN Terrassa han finalitzat les entregues dels nous Premis Anuari. Aquesta iniciativa, creada per l’Anuari del waterpolo català en col·laboració amb la Federació Catalana de Natació, té com a objectiu donar premiar els millors esportistes i comportaments en les categories inferiors del waterpolo del nostre país.

En les categories benjamina, alevina i infantil s’han entregat els Premis Anuari al Fair Play, reconeixent els millors equips en comportament, tenint en compte l’actitud de jugadors, tècnics i afició. En els conjunts cadets i juvenils, considerades ja categories de competició, els Premis Anuari han estat al Millor Jugador o Jugadora, destacant ja el reconeixement individual dels esportistes més destacats d’aquests Campionats de Catalunya.

El primer quadre d’honor d’aquests guardons ha estat el següent:

PREMIS ANUARI ALS MILLORS JUGADORS
Juvenil masculí: Bernat Sanahuja (CN Terrassa)
Juvenil femení: Mireia Guiral (CN Sant Andreu)
Cadet masculí: Gerard Cuacos (CN Atlètic-Barceloneta)
Cadet femení: Ruth Ariño (CN Sant Andreu)

PREMIS ANUARI AL FAIR PLAY
Infantil mixte: CN Terrassa
Infantil femení: CN Sant Feliu
Aleví mixte: CN Catalunya
Aleví femení: La Sirena CN Mataró
Benjamí: CN Terrassa

El jurat ha estat format pels tècnics de waterpolo de la Federació Catalana de Natació. Dirigits per en David Martin, les decisions s’han anat prenent durant les jornades de les fases finals dels Campionats de Catalunya. En les categories cadet i juvenil, el guardó ha estat un diploma, un exemplar de l’Anuari del waterpolo català 2016-2017 i un banyador de la marca Turbo, patrocinador oficial de la Federació Catalana de Natació i de l’Anuari. En el cas de les categories benjamina, alevines i infantils, els guardons han estat unes plaques acreditant el Fair Play dels equips guanyadors.