Engeguem el 8è Anuari del waterpolo català!

anuariwp

Ben lluny queda ja l’any 2009 quan l’amic periodista Sergi Mas ens va llançar la proposta de fer un Anuari del waterpolo català. Semblava una autèntica bogeria per un esport de xifres petites, sobretot si les comparem amb el futbol, el bàsquet o l’handbol. Aquella idea es va acabar convertint (tot i els entrebancs) en realitat. El mes de març de 2010 presentàvem el primer llibre al Museu Colet de Barcelona, envoltats d’amics, jugadors, periodistes i les principals autoritats esportives del país. Un autèntic luxe!

Sis anys i mig després comencem a preparar la vuitena edició d’un llibre que sobreviu a les adversitats i que acaba sortint gràcies a la col·laboració impagable de molts amants del waterpolo català. Els primers que tenen el nostre reconeixement són aquelles persones dels clubs que, tot i la feinada d’inici de temporada, responen les nostres trucades i correus electrònics. Gràcies per la vostra paciència! Tampoc em puc oblidar de les institucions esportives: tant la Federació Catalana de Natació com la Secretaria General de l’Esport mantenen el seu suport al nostre Anuari del waterpolo català. Sense ells, aquest projecte no podria existir.

Però, sens subte, el repte més difícil és el d’aconseguir empreses que vegin l’Anuari del waterpolo català com una oportunitat per promocionar el seu negoci. Per això, volem animar a tots aquells que tingueu productes o serveis relacionats amb el nostre esport a que us convertiu en «Amics de l’Anuari», patrocinant aquesta nova edició. L’Anuari va més enllà d’una revista; és un record per a tota la vida dels que hi apareixen. Aquest intangible el converteix en un producte únic en el nostre esport. Si voleu tenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us explicarem com donar-vos a conèixer en el proper Anuari del waterpolo català.