Els clubs poden tenir l’exposició de l’AnuariWP

expo-anuari
En motiu del seu desè aniversari, l’Anuari del waterpolo català ha preparat una exposició itinerant amb les millors fotografies de les sessions fotogràfiques realitzades en els darrers sis anys.

Els assistents a la presentació del 10è Anuari del waterpolo català a la Fàbrica Damm de Barcelona van poder veure les imatges de l’exposició de l’AnuariWP. Es tracta d’una quinzena de fotografies en formats DIN-A2 i DIN-A3 impreses en cartró pluma. Una selecció de les millors imatges, algunes d’elles inèdites, de les sessions de fotos que protagonitzen les últimes sis portades del llibre. Setze dels millors jugadors i jugadores del waterpolo català apareixen en aquestes fotografies espectaculars.

Amb aquesta iniciativa, l’objectiu és que tots aquells clubs que vulguin promocionar el waterpolo a les seves instal·lacions puguin disposar d’aquesta mostra durants uns dies. L’exposició de l’AnuariWP està pensada per poder situar-se en tot tipus d’espais i no suposa cap tipus de cost per als clubs que decideixin organitzar-la. És sens dubte una bona oportunitat d’una iniciativa per donar visibilitat al waterpolo dins les entitats.

Les fotografies compten amb jugadors i jugadores de la talla de l’Anni Espar, l’Albert Español, la Maica Garcia o en Marc Minguell. Les sessions s’han realitzat en espais tan emblemàtics com les Piscines Bernat Picornell, la Municipal de Montjuïc o l’Escullera del CN Barcelona. L’autor de les instantànies és el fotògraf Joan Sèculi, sota la producció de FeedBack Media.

Per a més informació sobre l’exposició de l’AnuariWP, podeu contactar-nos a través del correu info@anuariwp.cat.