El 10è AnuariWP es posa en marxa

anuariwp_1
El gran llibre del waterpolo català arriba aquesta temporada a la desena edició. Des de la temporada 2009-2010, ha recollit els equips masculins i femenins de waterpolo del nostre país. Ha passat de tenir només dues categories a incorporar-ne sis. El 10è AnuariWP comença a caminar amb la recopilació de les dades i les fotos de tots els equips de Catalunya.

Els 274 equips des d’absoluts fins a benjamins dels 35 clubs catalans seran els protagonistes de l’edició més especial del projecte. El 10è AnuariWP tornarà a mostrar la realitat del nostre esport; cada cop més potent, especialment amb el creixement imparable de la base. El waterpolo català ha crescut exponencialment en el nombre de practicants en aquests darrers 10 anys. I ha estat sobretot en el nombre d’equips femenins de les categories inferiors on el nombre de participants ha crescut més.

Amb l’arribada del mes d’octubre, la recopilació de dades i fotografies de tots aquests equips es posa en marxa. Sense la col·laboració d’un exèrcit de persones dins dels clubs, l’elaboració de l’Anuari del waterpolo català seria impossible. També és fonamental el suport de les principals entitats esportives del país, amb la Federació Catalana de Natació i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya al capdavant. I no podem oblidar el paper clau d’empreses privades, com la marca Turbo, que any rere any donen suport a aquesta iniciativa única. Ells són els Amics de l’Anuari.

El 10è AnuariWP serà especial en molts sentits. Es farà un acte de presentació en una instal·lació emblemàtica. A més, l’equip que l’Anuari del waterpolo català té prevista una acció itinerant per promocionar el llegat d’aquesta dècada de promoció del nostre esport. Serà una iniciativa que posarà en valor el paper dels clubs en aquest projecte. És per això que us animem a col·laborar en aquesta nova edició. Encara sou a temps d’aparèixer tant a l’edició impresa, com a la pàgina web i les xarxes socials de l’AnuariWP. Per a més informació, podeu contactar a través del nostre correu: info@anuariwp.cat.