Continua la gira de l’Anuari del waterpolo català

anuariwaterpolo2

Per tercer any consecutiu, l’Anuari del waterpolo català està de gira. Des de la seva publicació el mes de desembre, el seu autor, en Dani Pajuelo, ha visitat alguns dels Clubs protagonistes per a presentar la 8a edició d’aquesta publicació, que recull tots els esportistes, tècnics, directius i àrbitres del waterpolo a Catalunya. Fins ara, les presentacions s’han produit al CW Taurons d’Encamp, CW Garraf, el CN Banyoles i el CN Sant Feliu, però el calendari de visites seguirà incrementant-se en les properes setmanes.

Amb els cracks del CN Banyoles

En aquestes presentacions, s’expliquen els orígenes de l’Anuari, les novetats d’aquesta temporada i curiositats relacionades amb el món del waterpolo. A més de tenir la possibilitat d’adquirir l’exemplar d’aquest any i de temporades anteriors, en aquests actes s’informen de com va ser la sessió de fotos d’aquesta edició, amb els porters internacionals Dani López Pinedo i Laura Ester com a protagonistes.

Presentació de l’Anuari del waterpolo català a Encamp

Dues de les presentacions d’aquesta temporada s’han fet coincidir amb un breu seminari sobre reglament de waterpolo de la mà del president del Comitè Català d’Àrbitres de la Federació Catalana de Natació, en Sergi Galindo. Es tracta d’una formació molt interessant tant per als jugadors i els seus familiars, així com per als entrenadors i directius dels Clubs. D’una manera didàctica i molt interessant, en Sergi transmet la importància del paper dels col·legiats en la pràctica del nostre esport. 

En Sergi Galindo a la xerrada de reglament de CW Garraf

Si esteu interessats en què el vostre Club aculli una d’aquestes presentacions de l’Anuari del waterpolo català, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic danipajuelopallares@gmail.com.