Confirmats els segons Premis Anuari del waterpolo català

anuariwp2
La Federació Catalana de Natació i l’Anuari del waterpolo català han renovat l’acord per repetir els Premis Anuari a les fases finals dels Campionats de Catalunya de waterpolo. Tant el director tècnic de waterpolo, en David Martin, com l’autor de l’AnuariWP, en Dani Pajuelo, han valorat molt positivament l’experiència de la primera edició i d’aquí que s’hagi decidit repetir en aquest 2018.
Els Premis Anuari del waterpolo català s’atorguen als equips benjamins, alevins i infantils que hagin mostrat un major ‘Fair Play’ durant les fases finals dels campionats catalans i als millors jugadors i jugadores en categories cadet i juvenil. Els guardonats són escollits pels tècnics de la Federació Catalana de Natació durant la celebració d’aquestes competicions.
Tot l’equip que fa possible l’Anuari del waterpolo català vol agrair la confiança demostrada en aquesta iniciativa per part de l’Enric Bertrán, president de la Federació Catalana de Natació, la Carlota Bestit, directora de comunicació federativa, i d’en David Martin, així com de la marca Turbo, patrocinadora de l’AnuariWP.
A més, la portada de l’Anuari del waterpolo català d’enguany va estar protagonitzada pels quatre guanyadors dels Premis Anuari en les categories cadet i juvenil: en Gerard Cuacos, la Ruth Ariño, en Bernat Sanahuja i la Mireia Guiral.